• closed

Win a $100 JB Hi-Fi Voucher from STACK

52

Dates

Closing Date 31/01/2017

Prizes

Description $100 JB Hi-Fi Voucher.
No. of Prizes 1
Total Prize Pool $100.00

Entry Requirements

Open To Australia-wide
Entry Limit One per person
Entry Methods Website
Prerequisites Survey/Questionnaire

Q&As

  1. Which 1976 film cast includes five Oscar winners and five Oscar nominees?
    Answer: One Flew Over The Cuckoo's Nest

  2. During the 1970s which enterprising producer was dubbed "Australia's Roger Corman"?
    Answer: Antony Ginnane

  3. In which 1993 Western movie do two gunfighters converse briefly with each other in Latin?
    Answer: Tombstone

  4. Which movie's logo featured a hand in a V for victory sign of the upturned index and forefinger, an army helmet was mounted on one of the digits and the hand grafted onto a pair of female legs?
    Answer: MASH

  5. In 2005 who played the character of an orphan who is trained to be a human attack dog by a crime boss?
    Answer: Jet Li

  6. Who directed the comedy movie that featured the racially segregated "Corny Collins Show"?
    Answer: Adam Shankman

  7. This director made probably the best film adaptation of this 1886 classic novel which was released in January 1932. When MGM remade the film in 1941 they bought the rights to the original version and kept it from being seen for 30 years. Name the director of the 1932 version.
    Answer: Rouben Mamoulian

  8. Which historical character has been portrayed on the big screen by Phillip Carey, Ronald Reagan, Douglas Kennedy and John Ford's brother, Francis?
    Answer: George Armstrong Custer

  9. "Ah'd like t' kiss ya, but ah just washed ma hair". This line of dialogue was uttered on screen for the first time in which movie and delivered by whom?
    Answer: The Cabin in the Cotton, delivered by Bette Davis.

  10. Who played a priest who is charged with negligent homicide after performing a failed exorcism?
    Answer: Tom Wilkinson

Related Stores

stack.net.au
stack.net.au

closed Comments

  • Top